Jongerenloket en de JongerenHUB

Het Jongerenloket en de JongerenHUB zijn er voor alle vragen over school, werk en inkomen.

Inloopspreekuur


Wil je bij ons langskomen op het inloopspreekuur? Voor praktische hulp, korte vragen en als je ergens gewoon niet uitkomt. Tijdens het inloopspreekuur kun je gebruik maken van de computer, wifi, een kopieerapparaat en kun je bij ons ook scannen en printen. En als het nodig is, mag je de telefoon gebruiken om je zaken te regelen. 

Wij hebben twee locaties waar jij dan terecht kan:

  • Dinsdag tot en met vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur op het Jongerenloket Zaanstreek in Zaandam
  • En op dinsdagen van 12.00 tot 16.00 uur bij de JongerenHub in Assendelft. 

Je kunt ons ook bellen van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur, zie contactgegevens hieronder. 

Jongerenloket en JongerenHub


Het Jongerenloket en de JongerenHub is voor jongeren van 18 tot 27 jaar dé plek voor vragen over leren, werken en inkomen. Het Jongerenloket is onderdeel van gemeente Zaanstad. In het Jongerenloket zijn er verschillende organisaties die klaar staan voor de jongeren: Doorstroompunt, Regio College, Servicepunt Leren en Werken, Straathoekwerk en MEE Amstel en Zaan.

Doel van de organisatie


Een doelstelling vanuit het Jongerenloket is dat jongeren zelf verantwoordelijkheid nemen én dragen voor hun keuzes. Een ander doel is een plek bieden waar jongeren terecht kunnen met hulpvragen en problemen. Verder is het van belang de eigen kracht van   de  jongeren te gebruiken. 

Een uitgangspunt van het Jongerenloket is jongeren te begeleiden naar een duurzame plek op de arbeidsmarkt, met een startkwalificatie. Wanneer dit niet mogelijk is voor de jongeren wordt er gekeken naar wat er wel haalbaar is en komt er een passend vervolg. 
Contactgegevens


Jongerenloket Zaanstreek

Vinkenstraat 58-B, 1506 CN Zaandam

JongerenHub Noord 

Parkrijklaan 121E, 1567 HD Assendelft

  • Telefoonnummer: 075-6701749
  • Mailadres: jwl@zaanstad.nl
  • WhatsApp: 06-15091773
Hoog contrastToegankelijkheidsverklaring