Jongerenloket

Het Jongerenloket is voor alle vragen over school, werk en inkomen.

Jongerenloket Zaanstreek


Het Jongerenloket Zaanstreek is voor jongeren tot 27 jaar dé plek voor vragen over leren, werken en inkomen. Het Jongerenloket is onderdeel van gemeente Zaanstad. In het Jongerenloket zijn er verschillende organisaties die klaar staan voor de jongeren: Regio College, Servicepunt Leren en Werken, Straathoekwerk en MEE Amstel en Zaan.

Het Jongerenloket is laagdrempelig, alle jongeren zijn op afspraak welkom op de inloop van dinsdag- t/m vrijdag tussen 12.00 en 16.00 uur aan de Vinkenstraat 58-B te Zaandam.

Een afspraak maken kan via 075-653 1980Doel van de organisatie


Een doelstelling vanuit het Jongerenloket is dat jongeren zelf verantwoordelijkheid nemen én dragen voor hun keuzes. Een ander doel is een plek bieden waar jongeren terecht kunnen met hulpvragen en problemen. Verder is het van belang de eigen kracht van   de  jongeren te gebruiken. 

Een uitgangspunt van het Jongerenloket is jongeren te begeleiden naar een duurzame plek op de arbeidsmarkt, met een startkwalificatie. Wanneer dit niet mogelijk is voor de jongeren wordt er gekeken naar wat er wel haalbaar is en komt er een passend vervolg. Contact


Jongerenloket Zaanstreek
Bezoekadres: Vinkenstraat 58-B, Zaandam
Postbus 2000, 1500 GA Zaandam

Telefoon: (075) 670 1749
Email: jongerenloket@zaanstad.nl                    WhatsApp: 06-150 917 73

De inloop van het Jongerenloket Zaanstreek is op afspraak geopend van dinsdag t/m vrijdag van 12:00 tot 16:00 uur.

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaring